FULL-SERVICE KERSTPAKKETTEN bij Pour Vous Cosmonique

 

Kerst cadeau ideeën waar iedereen blij van wordt! Wij hebben een ruime keuze in mooie giftsets. Denk bijvoorbeeld aan Rituals. Al vanaf 15 euro zijn er pakketten beschikbaar. 

Wil je op de elegante toer? Dan kan dat ook. Het cult merk Molton Brown is sinds kort aan ons assortiment toegevoegd. Heerlijke verzorgingsproducten voor bad- en douche! En in zoveel geuren dat het best moeilijk is om te kiezen...wat een luxe :)

Natuurlijk zijn ook alle andere merken volop vertegenwoordigd tijdens Kerst. Prachtige limited editions van Chanel maar ook cadeausets van heel veel geuren voor dames en heren als Paco Rabanne en Lancome.

De niche geuren in onze parfumerie zijn afgelopen jaar ook uitgebreid. Constant zijn we op zoek naar de beste parfumeurs en mooiste geuren en met trots kunnen we vertellen dat we uniek zijn op de Veluwe! Merken als Amouage, Acqua di Parma, Houbigant, Juliette has a gun en Parfums de Marly, stuk voor stuk prachtige creaties die we je met alle liefde laten ervaren. 

Een ander nieuw merk is Scottish Fine Soaps. Betaalbare luxe met een uitgebreid assortiment aan producten. Prachtig om een pakket mee samen te stellen.

We hebben dus heel veel keus en dat maakt shoppen bij Pour Vous Cosmonique tot een waar feest! Wil je vrijblijvend een advies over Kerst cadeau ideeën? Neem dan contact op met de parfumerie: 0578 - 61 03 73

 

Als laatste benoemen we nog graag onze full-service. 

* Gratis levering op jouw adres en voorkeursmoment

* Bezorgmoment t/m 23 december

* Aantrekkelijke en scherpe tarieven