Parfumerie Pour Vous Cosmonique

Voor een persoonlijk en deskundig advies

Kom binnen en dompel je onder in de luxe van hét beautyparadijs van de Veluwe!

Bij parfumerie Pour Vous Cosmonique vind je luxe merken als Chanel, Dior, Sensai, Guerlain en Sisley maar ook Nescens en REN. Cosmeceuticals met beiden een eigen toepassing.  Kom gerust binnen voor een persoonlijk advies.

 

Naast skincare van heel veel merken kun je bij ons ook op je gemak en met hulp van ons, wanneer je dat wenst, een prachtig parfum uitzoeken voor jezelf of iemand anders. Kies eens voor een niche merk als Acqua di Parma, Juliette has a gun of Thameen, gegarandeerd dat je complimenten krijgt.

Een hele nieuwe ster aan onze geurenhemel is het merk Astrophil & Stella, het verhaal van de sterveling en de ster. Een soms explosieve liefde weergegeven in geuren. Andere niche merken die wij voeren zijn: Nobili 1942, Majouri, Attar en Perris.

 

Een nieuwe make-up look? Geen probleem. Wij adviseren je graag en altijd met de mooiste producten.

Wil je een cadeau uitzoeken? Dan ben je bij ons ook aan het goede adres. Een heerlijke douchefoam van Rituals of een mooie set van Pink Gellac. Ga je liever voor een mooie geur of een cadeauset? We hebben heel veel keus en natuurlijk pakken we het feestelijk voor je in!

Met je Pour Vous klantenkaart ontvang je spaarpunten voor elke euro. Heb je 250 punten gespaard dan ontvang je een cadeaucheque ter waarde van 5 euro.