• Vrijdag koopavond
  • Parfumerie & Schoonheidsinstituut
  • Niche merken
Fractional Needling, huidverbetering van het hoogste niveau

Fractional Needling

Fractional Needling is een  innovatieve, veilige en zachte techniek. Met behulp van hele fijne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt die de aanmaak van collageen en elastine in de huid stimuleren en de opname van cosmetische werkstoffen bevorderen.

Fijne lijntjes en rimpels

Fijne lijntjes die zich rond de mond, wangen, hals en decolleté bevinden en die veroorzaakt zijn door verslapping, kunnen perfect behandeld worden met Fractional Needling techniek. Door kleine perforaties in de huid aan te brengen worden de bindweefselcellen gestimuleerd tot het opnieuw aanmaken van collageen en elastine.

Dat zorgt voor de versteviging en versterking van je huid. Door de ingebrachte hyaluronzuur worden lijntjes in het gezicht opgevuld. De huid wordt egaler, steviger en gladder. Het hyaluronzuur wat wordt aangebracht in de microperforaties geeft een diepe hydratatie van de huid.

Littekens

Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door een geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. De minuscule naaldjes van de Fractional Needling brengen een serum in het littekenweefsel aan wat de doorbloeding sterk aanzet.

Tijdens het genezingsproces worden nieuwe haarvaatjes aangelegd waardoor de kleur verbeterd. De functie van de opperhuid zal zich optimaliseren en het littekenweefsel wordt zachter. Eventuele verkleuringen van het litteken worden minder zichtbaar.

Behandeling Fractional Needling

Voor de behandeling begint krijgt je een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen, zorgen en wensen bespreken en wordt er een behandelplan opgesteld.

Fractional Needling kun je plaatselijk toepassen als losse behandeling, maar ook in kuurverband voor een nog beter resultaat. De behandeling voor het gelaat duurt ongeveer 45 minuten en is nagenoeg pijnloos.

Wat kun je verwachten?

Na de behandeling is de huid rood en beter doorbloed. Dit duurt 1 à 2 dagen. Omdat de huid zich vernieuwd, kan je huid na een paar dagen wat schilferig worden. Door middel van een peeling kun je deze schilfertjes verwijderen. Het advies is om 2 dagen geen make-up te gebruiken.