• Vrijdag koopavond
  • Parfumerie & Schoonheidsinstituut
  • Niche merken
Home » Salon » Gezichtsbehandelingen

Behandelingen bij Pour Vous Cosmonique 

Schoonheidssalon Cosmonique in Epe is al jarenlang een begrip in huidverzorging. Steeds met de nieuwste technieken en de meest hoogwaardige cosmetica. In ons instituut vind je drie professioneel uitgeruste salons. 

Wij werken met Clarins, Sensai en Nescens. Gerenommeerde merken als het gaat om vernieuwing en expertise op huidverzorgingsgebied. Combineer dat met ervaring en up to date kennis en je beleving kan beginnen!

Ook specialistische behandelingen als permanente make-up en definitief ontharen worden in ons instituut gedaan. Kijk bij Huidverbetering wanneer je daar meer over wil lezen.

 


Clarins Every Age

Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling..

90 minuten

Aangepast aan de behoeften en wensen van de huid. Ongeacht de leeftijd, vermindert deze behandeling zichtbaar de eerste lijntjes en diepere rimpels en strijkt de gelaatstrekken glad. Een gezichtsbehandeling waar je huid steviger, strakker en je teint stralender van wordt.

Clarins Mini Rapide

Een snelle en effectieve oppepper voor je huid..

30 minuten

Een korte behandeling waarmee je je huid op een snelle en effectieve manier een boost geeft. Zie er meteen stralend uit. Weg met de tekenen van vermoeidheid of een doffe huid. Ervaar direct het gevoel van een stralende huid!

Clarins Skin Solution

Een gezichtsbehandeling op maat..

60  - 75 minuten

Gezichtsbehandeling voor elk huidtype om de huid te reinigen, te hydrateren en te voeden. Door het gebruik van plantenextracten wordt de huid in balans gebracht en voelt weer comfortabel aan.

Clarins Skin Booster

Neem even een pauze..

60 minuten

Deze stimulerende gezichtsbehandeling is speciaal ontwikkeld voor de mannelijke huid. Een complete behandeling die meteen een aangenaam weldadig gevoel geeft. Je ziet er uitgerust, ontspannen en vol nieuwe energie uit.


Sensai Silky Facial 

Silky smooth..

90 minuten

Ervaar de veelzijdige werking van Koishimaru zijde. De originele massagetechnieken van gelaat, hals en decolleté worden gebruikt om geest, huid en lichaam te ontspannen en te herstellen. De behandeling is incl. epileren en een dieptereiniging.

Sensai Ultimate Skin Facial

Luxury feeling..

90 minuten

De luxe gezichtsbehandeling met exclusieve texturen uit de Ultimate Skin lijn incl. epileren en een dieptereiniging. De huid ziet er verfijnder, gladder en vitaler uit en voelt fantastisch! De massage van gelaat en hals en decolleté wordt gecombineerd met shiatsu. Als afsluiting een lichte dagmake-up.

Nescens Cosmeceutical Facial

Huidverbetering op z'n best..

75 minuten

Deze specifieke en doelgerichte behandeling met bindweefselmassage stimuleren de spiervezels en geven je huid zijn soepelheid, stevigheid en glans terug. Samen met de Nescens specialiste worden de zones bepaald die tijdens de gezichtsbehandeling worden behandeld. De custom-made massages ontgiften, liften en verstevigen de huid.

Acne behandeling

Wat is acne?

Bij het ontstaan van acne speelt de hormoonhuishouding een belangrijke rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit: de huid ondergaat allerlei veranderingen onder invloed van hormonen, maar ook bepaalde geneesmiddelen of cosmetica kunnen van invloed zijn. Acne is een huidaandoening waarbij rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen voorkomen. Verstopte poriën zijn gevuld met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken de ontstekingen in de huid. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug. 

De behandeling ( 45 minuten)

Het doel van de behandeling is om ontstekingen zoveel mogelijk te voorkomen. De ophopingen van talg, comedonen en talgcystes, worden met een dieptereiniging verwijderd. Het is belangrijk je huid ook thuis goed te verzorgen. Daarom geven we je een uitgebreid advies mee.

Afhankelijk van de zorgverzekeraar is vergoeding van een acne behandeling mogelijk.