• Vrijdag koopavond
  • Parfumerie & Schoonheidsinstituut
  • Niche merken

Lichaamsbehandelingen bij Pour Vous Cosmonique

Clarins Expert Slimming Treatment

Strakke contouren..

60 minuten

De behandeling helpt mee aan een stevige, elastische, soepele en gehydrateerde huid voor een verfijnd silhouet. Een ware verjongingskuur voor de huid. Oneffenheden van de huid zoals cellulite zullen verbeteren en je voelt je geweldig!

Clarins Mision Firming Treatment

Versteviging waar jij dat wil..

60 minuten

Verbeter de stevigheid en elasticiteit van je huid en geef je lichaam veerkracht. Deze superverstevigende treatment voor je lijf geeft een gladde, soepele en stevige huid als eindresultaat.

 

Clarins Back Scrub Treatment

Te boeken tijdens een facial..

15 minuten

Verwen de huid van je rug met een peeling die ontgiftend en zuiverend werkt. Je huid voelt weer soepel en fluweelzacht aan. Te boeken in combinatie met een gelaats- of lichaamsbehandeling.


Clarins Expert Massage 

Ontspanningsmassage..

30 minuten

Altijd maar druk en geen moment voor jezelf? Dan is een massage van rug, nek en schouders, ideaal om gespannen spieren te verlichten. Met een heerlijke warme olie is het een half uurtje speciaal alleen voor jou. Het gevoel van welzijn ervaar je nog urenlang na de behandeling.

 

 

Harsen lichaam

Een gladde huid

Mooie gladde benen en oksels? Ook dat kan bij Pour Vous Cosmonique.

Onderdeel Prijs
Oksels € 22
Bikinilijn € 25
Armen, rug of borst € 45
Onderbenen € 32
Hele benen € 46

Hotstone Massage

Natuurlijke warmte van stenen

60 minuten

Tijdens de Hotstone massage gebruiken we de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met  een heerlijke olie. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en geven je lichaam nieuwe energie.

Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in je lijf is het ontspannen resultaat. 

Eosonic

Je lichaam in topvorm..

10 behandelingen

Door de unieke gepatenteerde samen-werking van 4 functies (ultrasound, electro-stimulatie, infrarood en chromo-therapie) is het mogelijk om op alle vormen van cellulite en vetopeen-hopingen te werken. Na de eerste behandeling zie je al resultaat en meer centimeterverlies. In kuurverband bereik je een langdurig resultaat. Losse behandeling € 61.