Losse modules

Wenkbrauwen en wimpers verven

Ideaal wanneer je veel zwemt en geen waterproof mascara wilt gebruiken. De verf kan in verschillende kleuren worden aangebracht en blijft tot 6 weken aanwezig. Geverfde wimpers geven ook een mooie basis onder je mascara. Net even dat kleine tikje meer effect!

Epileren

Bij een epileer behandeling worden de wenkbrauwen weer mooi in model gemaakt. Goed gevormde wenkbrauwen geven een verzorgde en open blik. Zo heb je weer meer ruimte om je mooie oogschaduw aan te brengen!

Harsen bovenlip en kin

Heb je last van ongewenste haargroei op je bovenlip of kin dan is een harsbehandeling een snelle en direct effectieve behandeling. De hars wordt warm aangebracht op het te behandelen gebied en met een snelle nagenoeg pijnloze beweging van de huid gehaald. Het resultaat is een haarloze en prachtige gladde huid.

Gerstekorrels verwijderen

Gerstekorrels of milia zijn kleine opeenhopingen van vet en talg in de huid. Eroverheen heeft de huid een dun vliesje gevormd. Ze komen vaak voor bij een vochtarme huid en zitten voornamelijk rondom ogen en op het wanggebied. Je herkent ze aan kleine helderwitte bultjes. Door met een klein naaldje een opening te maken kunnen de hoornpareltjes zoals ze ook wel genoemd worden worden verwijderd.